Vijesti

Vlada RH: Usvojena Uredba o izmjeni uredbe o uvjetima za dolazak i boravak stranih jahti i brodica namijenjenih sportu i razonodi u unutarnjim morskim vodama i teritorijalnom moru RHZAGREB, 25.05.2017.
Vlada RH: Usvojena Uredba o izmjeni uredbe o uvjetima za dolazak i boravak stranih jahti i brodica namijenjenih sportu i razonodi u unutarnjim morskim vodama i teritorijalnom moru RH
Državna tajnica Maja Markovčić Kostelac otvorila konferenciju "2nd adriatic maritime law conference"OPATIJA, 25.05.2017.
Državna tajnica Maja Markovčić Kostelac otvorila konferenciju "2nd adriatic maritime law conference"
Spašena posada nasukane jedrilice u dubrovačkom akvatorijuZAGREB, 17.05.2017.
Spašena posada nasukane jedrilice u dubrovačkom akvatoriju
U Ministarstvu održana radionica projekta „Danube Skills“ZAGREB, 17.05.2017.
U Ministarstvu održana radionica projekta „Danube Skills“
Pomoćnik ministra Siniša Orlić održao sastanak sa Turskim kolegama na temu unaprijeđenja međudržavne suradnje u cilju sigurnost plovidbe brodova, zaštitu mora od onečišćenja i razmjenu podataka kod pregleda brodova (PSC)ZAGREB, 16.05.2017.
Pomoćnik ministra Siniša Orlić održao sastanak sa Turskim kolegama na temu unaprijeđenja međudržavne suradnje u cilju sigurnost plovidbe brodova, zaštitu mora od onečišćenja i razmjenu podataka kod pregleda brodova (PSC)
U Ministarstvu potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Izgradnju terminala za pretovar rasutih tereta u luci OsijekZAGREB, 10.05.2017.
U Ministarstvu potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Izgradnju terminala za pretovar rasutih tereta u luci Osijek
Poljski ministar morskog gospodarstva i unutarnjih plovnih putova boravio je u službenom posjetu Hrvatskoj RIJEKA, 09.05.2017.
Poljski ministar morskog gospodarstva i unutarnjih plovnih putova boravio je u službenom posjetu Hrvatskoj
Ministar Butković u Rijeci sudjelovao na okruglom stolu "Pomorski sektor u Hrvatskoj - mogućnosti i izazovi"RIJEKA, 08.05.2017.
Ministar Butković u Rijeci sudjelovao na okruglom stolu "Pomorski sektor u Hrvatskoj - mogućnosti i izazovi"
Pomoćnik ministra Orlić sudjelovao u radu 3.zajedničke Ministarske konferencije Pariškog i Tokyo memoranduma o nadzoru lukaZAGREB, 04.05.2017.
Pomoćnik ministra Orlić sudjelovao u radu 3.zajedničke Ministarske konferencije Pariškog i Tokyo memoranduma o nadzoru luka
Vlada RH: Usvojen Zakon o sigurnosnoj zaštiti pomorskih brodova i luka (EU)ZAGREB, 04.05.2017.
Vlada RH: Usvojen Zakon o sigurnosnoj zaštiti pomorskih brodova i luka (EU)
Pomorska potraga za troje nestalih u dubrovačkom akvatoriju nastavlja se u okviru redovnog nadzora sigurnosti plovidbeZAGREB, 03.05.2017.
Pomorska potraga za troje nestalih u dubrovačkom akvatoriju nastavlja se u okviru redovnog nadzora sigurnosti plovidbe
Potpisivan Ugovor o koncesiji pomorskog dobra u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja luka posebne namjene na lokaciji razvojnog programa Brijuni RivijeraZAGREB, 28.04.2017.
Potpisivan Ugovor o koncesiji pomorskog dobra u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja luka posebne namjene na lokaciji razvojnog programa Brijuni Rivijera
Pronađena četvrta smrtno stradala osoba u okviru potrage za nestalima u dubrovačkom akvatorijuZAGREB, 27.04.2017.
Pronađena četvrta smrtno stradala osoba u okviru potrage za nestalima u dubrovačkom akvatoriju
Brod LK Dubrovnik tijekom medevac akcije sudario se sa gumenjakom, dvoje smrtno stradalih i pet nestalih osobaZAGREB, 26.04.2017.
Brod LK Dubrovnik tijekom medevac akcije sudario se sa gumenjakom, dvoje smrtno stradalih i pet nestalih osoba
Slovenski brodolomac spašen u Kanalu Nove PovljaneZAGREB, 25.04.2017.
Slovenski brodolomac spašen u Kanalu Nove Povljane
Odluka Povjerenstva Ministarstva mora, prometa i infrastrukture o poništenju dodjele koncesije za gospodarsko korištenje pomorskog dobra na plaži „Zlatni Rat“ u BoluZAGREB, 24.04.2017.
Odluka Povjerenstva Ministarstva mora, prometa i infrastrukture o poništenju dodjele koncesije za gospodarsko korištenje pomorskog dobra na plaži „Zlatni Rat“ u Bolu
Dva trajekta sudarili se u luci Gaženica, nema ozlijeđenihZAGREB, 23.04.2017.
Dva trajekta sudarili se u luci Gaženica, nema ozlijeđenih
Vlada RH: Usvojena Uredba o izmjeni Uredbe o nazivima radnih mjesta i koeficijentima složenosti poslova u javnim službamaZAGREB, 20.04.2017.
Vlada RH: Usvojena Uredba o izmjeni Uredbe o nazivima radnih mjesta i koeficijentima složenosti poslova u javnim službama
Vlada RH: Usvojena Odluka o davanju suglasnosti na Odluke Skupštine Istarske županije o dopunama Odluke o osnivanju Lučke uprave PulaZAGREB, 20.04.2017.
Vlada RH: Usvojena Odluka o davanju suglasnosti na Odluke Skupštine Istarske županije o dopunama Odluke o osnivanju Lučke uprave Pula
Održan sastanak s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede na temu financiranja projekata ribarske infrastruktureZAGREB, 14.04.2017.
Održan sastanak s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede na temu financiranja projekata ribarske infrastrukture
Četvero radnika ozlijeđeno uslijed eksplozije silosa na području Sjeverne luke u SplituZAGREB, 14.04.2017.
Četvero radnika ozlijeđeno uslijed eksplozije silosa na području Sjeverne luke u Splitu


Datum od:  
Datum do:  
Pojam