Vijesti

Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na izmjenu Statuta Lučke uprave ZadarZAGREB, 18.04.2019.
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na izmjenu Statuta Lučke uprave Zadar
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Odluku Županijske skupštine Zadarske županije o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju lučke uprave za luke županijskog i lokalnog značaja (Ražanac i Iž Veli)ZAGREB, 18.04.2019.
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Odluku Županijske skupštine Zadarske županije o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju lučke uprave za luke županijskog i lokalnog značaja (Ražanac i Iž Veli)
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o sufinanciranju održavanja mreže plovila čistača mora za djelovanje kod iznenadnih onečišćenja moraZAGREB, 18.04.2019.
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o sufinanciranju održavanja mreže plovila čistača mora za djelovanje kod iznenadnih onečišćenja mora
Moldavski teretni brod nasukao se kod Pule, nema ozlijeđenihZAGREB, 16.04.2019.
Moldavski teretni brod nasukao se kod Pule, nema ozlijeđenih
Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za nabavu školske opreme Pomorske škole BakarBAKAR, 05.04.2019.
Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za nabavu školske opreme Pomorske škole Bakar
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o izmjenama Odluke o osnivanju Lučke uprave ZadarZAGREB, 04.04.2019.
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o izmjenama Odluke o osnivanju Lučke uprave Zadar
Ministar Oleg Butković na svečanom obilježavanju 70. godišnjice Pomorskog fakulteta u RijeciRIJEKA, 04.04.2019.
Ministar Oleg Butković na svečanom obilježavanju 70. godišnjice Pomorskog fakulteta u Rijeci
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o izmjenama i dopuni  Odluke o koncesiji u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti uzgoja bijele ribe uz Dugi otok, između rtova Žman i GubacZAGREB, 04.04.2019.
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o izmjenama i dopuni Odluke o koncesiji u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti uzgoja bijele ribe uz Dugi otok, između rtova Žman i Gubac
Održan Okrugli stol gospodarskog foruma u okruženju luka unutarnjih voda Savskog slivaSLAVONSKI BROD, 03.04.2019.
Održan Okrugli stol gospodarskog foruma u okruženju luka unutarnjih voda Savskog sliva
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Odluku Skupštine Ličko-senjske županije o izmjeni Odluke o osnivanju Lučke uprave Novalja (luka Jakišnica)ZAGREB, 28.03.2019.
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Odluku Skupštine Ličko-senjske županije o izmjeni Odluke o osnivanju Lučke uprave Novalja (luka Jakišnica)
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Odluke Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Lučke uprave Splitsko-dalmatinske županijeZAGREB, 28.03.2019.
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Odluke Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Lučke uprave Splitsko-dalmatinske županije
Zadržavanje statusa na Bijeloj listi STCW KonvencijeZAGREB, 27.03.2019.
Zadržavanje statusa na Bijeloj listi STCW Konvencije
Ministar Oleg Butković sudjelovao na konferenciji Novog Lista na temu prošlosti i budućnosti Luke RijekaRIJEKA, 22.03.2019.
Ministar Oleg Butković sudjelovao na konferenciji Novog Lista na temu prošlosti i budućnosti Luke Rijeka
Dubrovačka Pomorska policija obavila MEDICO transport teško ozlijeđenog ribolovca kod MoluntaZAGREB, 20.03.2019.
Dubrovačka Pomorska policija obavila MEDICO transport teško ozlijeđenog ribolovca kod Molunta
Svečanost obilježavanja 300. godišnjice proglašenja Rijeke slobodnom kraljevskom lukomRIJEKA, 18.03.2019.
Svečanost obilježavanja 300. godišnjice proglašenja Rijeke slobodnom kraljevskom lukom
U Kornatskom arhipelagu traje potraga za nestalim ribarom / DOPUNA INFORMACIJEZAGREB, 17.03.2019.
U Kornatskom arhipelagu traje potraga za nestalim ribarom / DOPUNA INFORMACIJE
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o koncesiji pomorskog dobra u svrhu gospodarskog korištenja luke posebne namjene – luke nautičkog turizma HraminaZAGREB, 08.03.2019.
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o koncesiji pomorskog dobra u svrhu gospodarskog korištenja luke posebne namjene – luke nautičkog turizma Hramina
Vlada RH: Usvojene Odluke o koncesiji pomorskog dobra u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja cestovno-nautičke benzinske stanice Blatine i promjeni granice pomorskog dobra radi građenja, rekonstrukcije i održavanja državne ceste DC100 ZAGREB, 08.03.2019.
Vlada RH: Usvojene Odluke o koncesiji pomorskog dobra u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja cestovno-nautičke benzinske stanice Blatine i promjeni granice pomorskog dobra radi građenja, rekonstrukcije i održavanja državne ceste DC100
Vlada RH: Usvojen prijedlog Obavijesti o namjeri davanja koncesije na pomorskom dobru u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja luke posebne namjene – brodogradilišta na dijelu k.o. Solin, predio Brodoremontno brodogradilište VranjicZAGREB, 08.03.2019.
Vlada RH: Usvojen prijedlog Obavijesti o namjeri davanja koncesije na pomorskom dobru u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja luke posebne namjene – brodogradilišta na dijelu k.o. Solin, predio Brodoremontno brodogradilište Vranjic
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na odluke Skupštine Istarske županije o izmjeni i dopuni Odluke o osnivanju lučke uprave PorečZAGREB, 08.03.2019.
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na odluke Skupštine Istarske županije o izmjeni i dopuni Odluke o osnivanju lučke uprave Poreč
Jedna osoba smrtno stradala u potonuću ribarskog broda u Šibenskom akvatorijuZAGREB, 04.03.2019.
Jedna osoba smrtno stradala u potonuću ribarskog broda u Šibenskom akvatoriju


Datum od:  
Datum do:  
Pojam